Friday, January 20, 2012

Wayang Time

Gara-gara keboringan yang teramat sangat ...

salah seorang krew kew mencadangkan utnuk keluar menonton wayang

Nasib jak lah hari ini, hari Jumaat ... waktu rehat - panjang sket dari biasa



Soooooo .... pegi lah 3 krew kew (Rahmah, Nurul & Lynn) ke 1B
sebab yang lain ada urusan sendiri




Inilah wayang yang ditonton ..







Thursday, January 19, 2012

Mamam Kat Promenade

Malam nie, para krew kew telah sepakat untuk makan-makan bagi meraikan 
penutupan akaun 2011.

Setelah berpenat lelah menyettlekan pembayaran ...
maka ini adalah ganjaran yang dapat difikirkan
untuk lepaskan tension kerja.


Para krew kew mula berkumpul seawal 7:30pm
Lobby Hotel Promenade.

Ada jugalah yang lambat sampai ..... 8:00pm
tapi acara makan-makan tatap dimulakan 7:30pm
sebab ada antara krew kew punya plan lain.

Bukannya nda mau buat hari lain,

tapi lantaklah ... nda ada sudah kesabaran ni mau celebrate hehehe ...

So jom tengok gambar-gambar yang SEMPAT di ambil ..

Baby Iman pun ada ikut serta meraikan




Banyak-banyak makanan yg ada .. benda alah ni juga yang
di oder oleh Zura

















Setelah berabis menyumbatkan diri dengan makanan & dessert yang ada,
inilah jumlahnya....

Perhatikan harga telur goreng yang dioder si Zura ... 


Wednesday, January 4, 2012

Welcome Back Airin

Hari nie sorang krew kew yang dah lama mencutikan dirinya telah kembali bertugas semula.


Welcome Back

Airin!!!

Pelan-pelan bila buat keja tue ah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...